Sölje Camping

Sölje Camping

Vackra solnedgångar i västra Värmland

Vi är den lilla campingen med det stora barnvänliga lekområdet mitt i centrum.
Ja ett centrum o nav i campingplatsen som våra gästande barn älskar.

Sölje Camping en pärla i kanten av naturreservatet Glaskogen. Vi kan och vill erbjuda gästerna en familjär känsla i boendet hos oss.

Höjdpunkt för våran camping är ju sommarens simskola i juli tre veckor med proffskunnig personal. Troligen en av Värmlands bästa simskolor. Har du tid som gäst o lämnar ditt barn på denna skola så har du en glad o simkunnig krabat med dig hem.

Läs mer...

Bokning

Stugor, Husbils, Husvagns och Tältplatser

Här finns 15 självhushållningsstugor med totalt 43 bäddar (2-5 bäddar).

Vi har ett 60-tal tält- och husvagnsplatser varav 48 med eluttag.

Boka...

Aktiviteter

Aktiviteter på Sölje Camping under sommaren består bland annat av minigolf, boule och bordtennis. Vidare finns en stor bollplan för andra aktiviteter som bollspel, kubb med mera..

Ta en sväng till receptionen så hjälper personalen er med det ni behöver. Roddbåtar, kanoter och cyklar finns för uthyrning.

Läs mer...

Fiske

Ädel och allfiske

I nära anslutning till Sölje Camping finns ett stort antal ädel- och allfiskevatten att välja på. I Stora Lesjön är det gott om abborre och gädda. Abborrar på 1 kg och gäddor på 8-9 kg är ganska vanlig fångst.

Vill du prova på ädelfiske finns flera fina fiskevatten inom 5 – 10 km avstånd. Efter storfångsten finns det möjlighet att få sin fångst rökt i campingens fiskrök. Fiskekort finns att köpa i receptionen.